BUURTVERENIGING

APPEL-DRIEDORP

 

 

Beste leden,

We beginnen inmiddels een beetje gewend te raken aan het "nieuwe normaal". Niemand weet hoe het verder zal verlopen, maar toch gaan we er van uit dat het ergens in 2021 (liefst in het voorjaar) mogelijk moet zijn weer een toneeluitvoering te verzorgen. Dit vraagt veel voorbereiding, ook voor er echt gerepeteerd gaat worden en daarom toch nu al de vraag of er belangstelling is hier aan mee te doen.

Lijkt het je leuk om mee te spelen in de toneelvoorstelling, of te souffleren, stuur dan vóór 15 augustus een mail naar 
info@buurtverenigingappel-driedorp.nl  . Bij voldoende aanmeldingen kan er gestart worden met de voorbereidingen. 

   

Buurtvereniging Appel - Driedorp is opgericht in 1949. Na 70 jaar zijn wij nog steeds een actieve vereniging met enthousiaste leden van 18 tot ruim 80 jaar

 

Het doel van de vereniging is voornamelijk de saamhorigheid in de buurt in stand te houden en verder te vergroten. Dit doen we d.m.v. de organisatie van verschillende evenementen het jaar door. Zo is er een jaarlijkse bingo avond, een puzzelrit op 5 mei, de dauwtraptocht op Hemelvaartsdag, zomerspelen, een fietstocht voor jong en oud, de jaarlijks terugkerende seniorenrit en een schaats of andere sport avond. Kortom, voor ieder wat wils.

 

Naast het organiseren van leuke en sportieve evenementen staan wij als bestuur ook klaar om op te komen voor de belangen van onze buurt. Zo proberen we de buurt als zodanig leefbaar en veilig te houden. Hiervoor hebben we, wanneer nodig, contact met o.a. de gemeente Nijkerk, Rijkswaterstaat, RGV, enz. Op de jaarlijkse jaarvergadering worden dit soort punten besproken, maar natuurlijk is er ook gedurende het gehele jaar de mogelijkheid om het bestuur aan te spreken op verbeterpunten.

 

Op deze site vindt u naast de activiteitenkalender, ook een scala aan anekdotes, fotoreportages of een stukje historie. Natuurlijk kunt u zelf ook een bijdrage leveren om deze site zo actueel en interessant mogelijk te houden. Indien u iets bij kunt dragen aan de site horen we dat graag van u. U kunt altijd terecht bij één van de bestuursleden.

 

We hopen u met deze site een indruk te geven van onze vereniging. Op het moment hebben we ruim 300 leden en dat aantal willen we graag verder uitbreiden. Indien u woont in het gebied van de buurtvereniging of economisch gebonden bent, meldt u dan aan via deze site. Voor de contributie hoeft u het niet te laten, deze bedraagt bij automatische incasso € 4,50 per lid per jaar. (Bij andere vormen van betaling is dit 

€ 7,50 per jaar) 

Alle gezinsleden vanaf 18 jaar kunnen zich als lid aanmelden.