44 berichten op 9 pagina's
Henk en Janny Bouwman
29-08-19 22:57:41
Wat hebben we vanuit Limburg genoten van de tv uitzending Zomer In Gelderland.
Wat een werk is er verzet maar met een prachtig eind resultaat..Hier kunnen jullie super trots op zijn.
Appel Driedorp wordt ook vast de mooiste dorp in Gelderland.
Bert Ziengs
14-01-19 14:04:41
Is de buurtverening op de hoogte hoever ze zijn met het glasvezel aanleggen. Is er al iets meer bekend over de planning?
Sam en Geke Gerssen
29-10-18 19:18:04
We hebben erg genoten van het struinen. Mooie route door prachtig gebied, hele gezellige koffiepauze.
Heerlijk stamppotbuffet erg goed georganiseerd. Wat een actief bestuur heeft onze buurtvereniging.
Hartelijk bedankt.
fHenk en Janny Bouwman
28-10-18 01:19:27
Wat hebben we weer van het struinen genoten.
Mooi route en mooi weer, gezellige koffiestop, verrukkelijk stamppottenbuffet.
Super goed georganiseerd door ons zeer actief bestuur van de buurtvereniging Dank jullie wel.
Sam Loseman
29-09-18 09:47:51
Allereerst wil ik zeggen dat ik het een prachtige stunt vind van Samsung.
Dan het doel van de buurtvereniging.
Dit staat op de eerste pagina van deze site: "saamhorigheid in de buurt in stand houden en vergroten".
Het is mijn inziens niet de bedoeling dat de buurtvereniging als een soort VVV onze buurt "op de kaart zetten" met als resultaat dat wij in het weekend met verstopte wegen en andere nare bijverschijnselen komen te zitten.
In dat geval zijn wij volgens mij verkeerd bezig.
Tonen: 5  10   20