40 berichten op 8 pagina's
Sam Loseman
29-09-18 09:47:51
Allereerst wil ik zeggen dat ik het een prachtige stunt vind van Samsung.
Dan het doel van de buurtvereniging.
Dit staat op de eerste pagina van deze site: "saamhorigheid in de buurt in stand houden en vergroten".
Het is mijn inziens niet de bedoeling dat de buurtvereniging als een soort VVV onze buurt "op de kaart zetten" met als resultaat dat wij in het weekend met verstopte wegen en andere nare bijverschijnselen komen te zitten.
In dat geval zijn wij volgens mij verkeerd bezig.
Ron Krijnen
26-09-18 11:49:14
Geacht bestuur,

Met ontzetting heb ik vandaag het bericht gelezen van het AD over het stuntje in Appel.
Als ik dan lees dat onze voorzitter er eigenlijk op tegen was vanwege het feit dat niet iedere inwoner iets zou krijgen bekruipt mij veel ergernis.
Ons buurtschap word prachtig en mooi op de kaart gezet door een gigant op telefonie en wij zijn daar niet blij mee??
Als inwoner schaam ik me voor deze uitlatingen en wil mijn eigen mening hierover graag kwijt.
Ik vind het geweldig wat ze hebben gedaan, mensen blij gemaakt en ons appel op de kaart gezet.
Een prachtige actie waar heel appel trots op mag zijn, in ieder geval wij als eigenaar van de Appelse molen.
Complimenten aan de geweldige mensen die dit georganiseerd hebben.
Excuus voor Samsung dat wij niet als dank en respect even konden wachten tot hun lancering.

Ron Krijnen.
Esther van Dijk
20-09-18 15:32:52
Met zeer veel plezier hebben wij als nieuwe bewoners van Appel meegedaan met de reanimatie cursus. Naast het feit dat het zeer leerzaam was, vonden we het ook leuk om alvast wat contacten te leggen met oude en soms nieuwe bewoners. Wat een mooi initiatief. Hartelijk dank!
Smartlappenkoor "Uit het leven gegrepen" Hoevelaken
01-09-18 10:12:33
We mochten optreden bij Kiek'n bie de buren en willen jullie een compliment geven over de gezelligheid en de organisatie. Het was een leuk optreden en vooral ook een leuk publiek. Bedankt!
Familie van Laar Nijkerk
28-08-18 09:40:09
Kiek'n bie de buren: Superleuk!
Goed georganiseerd! Leuke adressen!
Tonen: 5  10   20