BUURTVERENIGING

APPEL-DRIEDORP

 

team "Zomer in Gelderland"

vlnr staand: Eef Verhoef, Gerard Top, Gerda Nijdam, Rijk van Domselaar, Guido Prins en Tamara van Leeuwen Boomkamp

vlnr zittend: Harry van de Ham, Ron Nijdam, Robin Pleizier en John Pleizier


-----------------------------------


Onze gezellige buurtschap Appel-Driedorp doet dit jaar mee aan het televisieprogramma “Zomer in Gelderland” van Omroep Gelderland. 

Dit is een tv-programma waarin een dorp of in ons geval buurtschap Appel-Driedorp centraal staat. Zo zullen wij ons middels een bonte parade presenteren tijdens de uitzending, zullen mooie plekjes getoond worden en doen we mee met een spel en een opdracht.

Dit alles staat te gebeuren op maandag 26 augustus a.s. Voor het uitvoeren van de opdracht begint de dag rond de klok van 09.00uur en het zal eindigen met een live tv-uitzending van 18.15 tot 18.55 uur (bij de Appelgaard). Gedurende de dag zal Radio Gelderland live uitzenden vanaf de locatie (Basisschool de Appelgaard) Er zullen mensen uit Appel-Driedorp te gast zijn in de programma’s en leuke wetenswaardigheden over Appel-Driedorp worden verteld.

 


Zomer in Gelderland heeft ook een site met info over 

Appel-Driedorp en een filmpje: zomer.gld.nl

 

 

Met het meedoen en het goed uitvoeren van de opdrachten kunnen we geld bijeen krijgen voor een goed doel. Ons goede doel is de nieuwe gemeenschapsruimte in de Appelgaard. Eén van de opdrachten die geld opbrengt is dat we tijdens de live uitzending om 18.00 uur met minimaal 300 supporters bij de Appelgaard zijn. Dat moet toch lukken. Zet je deze dag vast in je agenda? We rekenen dan op je aanwezigheid!

 

Ook staan wij natuurlijk open voor goede ideeën en suggesties. Samen zijn wij Appel-Driedorp en zo willen we ons presenteren!