BUURTVERENIGING

APPEL-DRIEDORP

                                                

                                               *  terug naar hoofdpagina03 April 2018: de inschrijfperiode voor een glasvezelaansluiting is ten einde en er is goed nieuws! De 50% die nodig was om glasvezel in ons buitengebied te realiseren is gehaald!! 53,1% van het gebied Vallei en Veluwe Midden wil graag aangesloten worden op glasvezel! 

Wij zijn hier uiteraard heel erg blij mee en middels deze mail willen wij dan ook iedereen bedanken die zich hiervoor heeft ingezet en die uiteraard een glasvezelabonnement heeft afgesloten. In het bijzonder bedanken wij degenen die geen glasvezelabonnement hebben genomen voor zichzelf, maar voor het belang van de buurt!

Hoe gaat het nu verder? Wanneer wordt er gestart? 
Nu de 50% gehaald is, kan de aannemer aan de slag met de voorbereidingen voor de aanleg van het netwerk. Zodra de planning rond is, vind je dat op www.glasvezelbuitenaf.nl. 
De verwachting is dat er in het tweede of derde kwartaal van 2019 iedereen gebruik kan maken van het netwerk.


Wat als u zich alsnog wilt aanmelden? 
Dat kan uiteraard. Wel is het zo dat u dan te maken krijgt met extra aansluitkosten van minimaal €995,00 (naast de abonnements- en vastrechtkosten). Mocht dit vragen oproepen neem dan contact op met de klantenservice van Glasvezel Buitenaf door een bericht te sturen naar info@glasvezelbuitenaf.nl of te bellen op telefoonnummer 088 – 7585800. Ook voor andere vragen kunt u bij www.Glasvezelbuitenaf.nl terecht.